Hvepse

Bekæmpelse af hvepsebo

Du kender dem. De flyvende gule-sorte insekter, der hvert år skaber panik blandt utallige danskere. De er for de fleste mennesker ufarlige, men truslen om at blive stukket, får de fleste til at holde respektfuld afstand. Hvepse er nyttedyr, men placeringen, kan være så uhensigtsmæssig, at det er nødvendigt at få bekæmpet et hvepsebo.

Vi tilbyder hurtig og effektiv bekæmpelse af hvepseboet. Vi har erfaringen og udstyret, til at uskadeliggøre boet sikkert og forsvarligt. Vi forsøger så vidt muligt, at fjerne boet uden brug af gift.

Vi anvender kun professionelle midler, godkendt af miljøstyrelsen.

RING TIL OS PÅ 60 82 10 80

eller udfyld kontaktformular

PRISER - INKL. MOMS

*Et hvepsebo er let tilgængeligt, hvis det kan nås fra jorden og ikke er skjult. Priserne forudsætter at det ikke er nødvendigt med lift, og at du har kendskab til hvor boet er.

DANSKE HVEPSE

Nogle hvepsearter bliver op til 2,5 cm lange, men de mest udbredte herhjemme, bliver almindeligvis omkring 12-14mm lange. Hvepsestaden er velorganiseret og hvepsene er inddelt i forskellige arbejdsgrupper. I en stade finder man dronninger, hanner og arbejdere. Det er dronningen og arbejderne der har brodden med giftkirtlen.

En koloni af hvepse lever kun 1 år, på nær dronningen som overvintrer og finder sig et egnet sted, til at bygge et nyt hvepsebo i april/Maj måned. Dronningen passer selv de første larver, men efterhånden som boet udvikler sig, vil opgaverne blive fordelt ud og arbejderne kommer til at stå for bygge boet, passe larver og hente mad. I sensommeren og efteråret kan et stade have produceret op til 13000 arbejderhvepse og 2000 hvepsedronninger.

MULIGHED FOR FORVEKSLING

I nogle tilfælde bliver hvepse forvekslet med bier. Bier er et nyttedyr og er ikke farlige.  Det er efterhånden almindelig kendt at antallet er bier i Danmark er faldende, og det er derfor vigtigt at passe på dem. Bierne har stor nyttevirkning i naturen.

Hvis det viser sig at det er bier der giver problemer, så har vi et godt samarbejde med Viborg biavlerforening. De hjælper dig af med bierne kvit og frit.

Hvad kan vi hjælpe med?

Fortæl os hvad vi kan hjælpe med, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt!

Scroll til toppen

ANMODNING PÅ TILBUD

Få et uforpligtende tilbud, udfuld formularen herunde

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.