Myrebekæmpelse

Vælg den myrepakke der passer til dit behov

Udendørs

795,- inkl. moms
 • Udendørs bekæmpelse
 • Usynlig og lugtfri
 • Sokkelbarriere
 • Indendørs bekæmpelse
 • 4 ugers garanti*
 • Fri efterbehandling**

Ude og Inde

1245,- inkl. moms
 • Udendørs bekæmpelse
 • Usynlig og lugtfri
 • Sokkelbarriere
 • Indendørs bekæmpelse
 • 4 ugers garanti*
 • Fri efterbehandling**

Sæsonpakken

2695,- inkl. moms
 • Udendørs bekæmpelse
 • Usynlig og lugtfri
 • Sokkelbarriere
 • Indendørs bekæmpelse
 • Sæson garanti*
 • Fri efterbehandling**

*Vi anbefaler garantien til dig, som hvert år har omfattende problemer med myrer. Hvis du inden for garantien stadig oplever problemer med myrer indendørs, vil vi kvit og frit, foretage ekstra bekæmpelse. I myrepakke 2 får du 4 ugers garanti og med myrepakke 3 får du tryghed hele sæsonen.

**Med fri efterbehandling kan du få foretaget ekstra bekæmpelse op til hver 6. uge resten af året, ved behov.

Alle priser inkluderer op til 15 km kørsel Fasanvej i Viborg. Herefter er taksten 8 kr/km 

Myrebekæmpelse

Myrer kan være til stor gene når først, de har fået sig etableret. Mange har forgæves forsøgt at bekæmpe deres myreproblem, med bekæmpelsesmidler fra byggemarkeder, uden held.

Udendørs myrebekæmpelse består af en usynlig barrierer langs soklen, kombineret med langtidsvirkende giftgel. Resultatet af behandlingen kan ses med det samme.

Når vi bekæmper myrer indendørs, bruger vi en giftgel, som er lugtfri og klar. Hvis du ønsker myrebekæmpelse indendørs, så skal det være muligt at udlægge gift steder, hvor børn og husdyr ikke har adgang.

Vi anvender kun professionelle midler, godkendt af miljøstyrelsen.

MYREBEKÆMPELSE

Myrer kan være til stor gene når først, de har fået sig etableret. Mange har forgæves forsøgt at bekæmpe deres myreproblem, med bekæmpelsesmidler fra byggemarkeder, uden held. Få bekæmpet myrerne hurtigt og effektivt af en professionel skadedyrsbekæmper.

Hos os får du:

 • Effektiv og lugtfri bekæmpelse
 • Bekæmpelse indendørs og udendørs
 • Usynlig barriere langs soklen
 • 3 ugers garanti
Garantien dækker ved indendørs forekomst af myrer.

Vi anvender kun professionelle midler, godkendt af miljøstyrelsen.

Samarbejdspartner

Bi der samler pollen

Bier bliver af og til forvekslet med hvepse. Når det sker, har vi et rigtig godt samarbejde med Viborgegnens Biavlerforening. Det gør at vi undgår at bekæmpe unødigt, og passer på vores natur.

DE DANSKE MYRER

I Danmark findes der flere forskellige myrearter, men den mest kendte og typisk den der forårsager problemer er den sorte havemyrer. Sorte havemyrer begynder så småt at komme frem i foråret og er godt etablerede i deres tuer hen på sommeren.

Myrerne er brun-sorte og bliver op til 9 mm lange. I et bo vil der være omtrent 5000-10000 myrer som består af 3 forskellige slags – Vingede hanner og hunner, samt de uvingede arbejdere. En koloni vil typisk bo under sten, fliser eller husets fundament, men de kan også finde sig til rette i fugtskadet træ.

I løbet af sommeren vil man kunne opleve flyvende myrer som mødes med myrer fra andre samfund, for at parre sig. Hannerne dør, samt en del af hunnerne. De resterende hunner vil opbygge nye myresamfund.

RING TIL OS PÅ 60 82 10 80

eller udfyld kontaktformular

Hvad kan vi hjælpe med?

Fortæl os hvad vi kan hjælpe med, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt!

Ofte stillede spørgsmål

Ja, i langt de fleste tilfælde kan du godt få bekæmpet myrer, selvom der er børn eller dyr i hjemmet. Giftgelen vi ligger ud indendøre, er små klatter på størrelse med en 25 øre. Der skal blot være enkelte steder, med små revner eller mellemrum, som eksempelvis mellem gulv og fodlister, vi kan komme til. Der vil hverken børn eller dyr blive eksponeret for gelen.

Indendøre begynder giftgelen allerede at virke efter få dage, men det virker optimalt efter 2-3 uger, så man skal væbne sig med lidt tålmodighed, før man ser det endelige resultat. Til gengæld virker det i op til 3-4 måneder efter det er udlagt.

Udendøre virker giften med det samme, men der ses en lidt kortere virkning.

Ja, der findes en række forskellige metoder. Du kan bl.a. bruge gift fra byggemarkedet af, bruge kogende vand, fysisk fjerne myreboet eller forsøge dig med forskellige husråd. Det kan være en lidt omstændig affære, men hvis man er vedholdende, kan man godt selv løse problemet.

Du kan få vores 6 tips til myrebekæmpelse ved at klikke her

Du kan få myrebekæmpelse fra 795,- inkl. moms hos os. Der får du en behandling udendørs omkring soklen og i kanten mellem fliser og græs. Hvis du har et drivhus sprøjter vi også omkring det.

Skal du have bekæmpet ude og inde koster det fra 1245,- inkl. moms.

Ved særlig omfattende myreproblemer anbefaler vi en sæsonpakke, hvor du er dækket hele året til 2695,- inkl. moms

Nej, ikke hvis du har myrer indendøre. Så er din udlejer forpligtet til at tage sig af bekæmpelsen. Udlejer kan vælge selv at tage sig af bekæmpelsen eller få et firma til det.

Hvis du har myrer udendøre, er udlejer ikke forpligtet til at tage sig af opgaven.

Ja og nej. Myrebekæmpelse er som regel dækket i husforsikringen, men kun når de forekommer indendøre. Selvom der er angivet en selvrisiko, så tjek lige igen, for de fleste forsikringsselskaber dækker selve bekæmpelsen uden at opkræve selvrisiko.

Scroll to Top

ANMODNING PÅ TILBUD

Få et uforpligtende tilbud, udfuld formularen herunde

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.