Mus

MUS - FOREBYGGELSE OG BEKÆMPELSE

Husmus formere sig lynhurtigt med 4-8 unger i hvert af op til 5-6 kuld om året. Derfor gælder det om at reagere hurtigt når man har konstateret angreb af mus. Det vil sikre det bedste resultatet og mindske udgifterne til bekæmpelse.

Vi tilbyder både forebyggelse og bekæmpelse af mus.

RING TIL OS PÅ 60 82 10 80

eller udfyld kontaktformular

PRIS - INKL. MOMS

*Opsætning og leje af fælder inkluderet. Op til 10 km. kørsel fra Viborg eller Skive er inkluderet i prisen.

Vi anvender kun professionelle midler, godkendt af miljøstyrelsen.

FOREBYGGELSE OG BEKÆMPELSE

Forebyggelse – Ved opstart af serviceaftalen vil du få lavet en bygningsgennemgang med henblik på sikring af mus. Du vil få råd og vejledning til hvordan du bedst muligt kan sikre dig mod angreb. Efter gennemgangen af din bolig vurderer vores tekniker hvor der skal sættes musestationer op. Der foretages kontrol af musestationerne 4 gange indenfor en periode på 12 måneder fra aftalen indgås. Typisk vil besøgene være koncentreret i efteråret og vinteren da det er her musene begynder at søge indenfor.

Bekæmpelse – Ved angreb af mus er der behov for intensiv bekæmpelse og skadedyrsbekæmperen vil ved ankomst også her foretage en gennemgang af bygningen og tilhørende areal for at forebygge og forhindre at der trænger flere mus ind. Skadedyrsbekæmperen vil efterfølgende iværksætte bekæmpelse, med regelmæssige besøg indtil bestanden af mus er blevet bekæmpet.

MUS

Er imponerende dygtige til at slippe ind steder, man ikke troede var muligt. En mus skal blot have et hul på 6mm, altså et hul der ikke er større end en kuglepen, før den kan komme ind. De kan desuden klatre på ru mure og op af bevoksning. Man har talrige eksempler på fund af mus på lofter og højt etagebyggeri. Når først en mus er trængt ind, kan de sagtens leve hele deres liv indendørs, og det samme gælder deres afkom. Hvis der er tale om husmus, behøver de ikke at have adgang til vand, hvis blot maden er væskeholdig. Selvom mus kun spiser mellem 3-6 gram føde dagligt alt efter hvilken art det drejer sig om, kan de stadig forvolde stor skade da der ødelægges lang mere end de spiser. Særlig udsat er elektriske installationer hvor musene kan medføre kortslutning og i værste fald brand. Det kan komme til at lugte fælt i månedsvist, hvis man er så uheldigt at en mus dør, mens den opholder sig i væggen, eller under gulvbelægning. For fødevarevirksomheder gælder det at mus udgør en lige så høj hygiejnemæssig risiko som rotter da man risikerer fødevarer bliver forurenet med urin eller ekskrementer, som kan indeholde bakterier og vira der er sundhedsskadelige for mennesker. Mus er nært beslægtede med rotter, og bliver ofte forvekslet med dem. Mus adskiller sig lovgivningsmæssigt fra rotter, da den kommunale indsats ikke omfatter bekæmpelse af mus.

Hvad kan vi hjælpe med?

Fortæl os hvad vi kan hjælpe med, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt!

Scroll to Top

ANMODNING PÅ TILBUD

Få et uforpligtende tilbud, udfuld formularen herunde

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.