SKADEDYRSBEKÆMPELSE I VIBORG

Har du brug for skadedyrsbekæmpelse i Viborg og omegn? Så står vores hold af erfarne skadedyrsbekæmperer klar til at hjælpe dig!

Lokal skadedyrsbekæmpelse

Vi varetager skadedyrsbekæmpelse i Viborg og omegn. Har du konstateret skadedyr, så tøv ikke med at ringe til os. Vi vil hurtigst muligt tage os af problemet, uanset om det måtte dreje sig om mus, myrer, hvepse, edderkopper eller andet.

Kørsel optager ofte en stor del af tiden i skadedyrsbranchen, men da vi holder til i Viborg, minimerer vi spildtid. 

I Viborg omegn dækker vi bl.a. Hald ege, Frederiks, Karup, Rødkærsbro, Thorning, Kjellerup, Bjerringbro, Tjele, Ulstrup, Møldrup, Skals, Uldbjerg, Løgstrup, Stoholm og Haderup.

Hvad koster skadedyrsbekæmpelse?

I vores branche er opgaverne vidt forskellige, både i omfang og kompleksitet. Det er derfor ikke muligt at fastsætte priser for alle typer skadedyrsbekæmpelse.

Vi er klar over at det betyder meget, at man ved hvad tingene kommer til at koste, og derfor tilbyder vi også at give et uforpligtende tilbud, uanset om det gælder forebyggelse eller bekæmpelse af skadedyr.

Vi har dog faste priser på bl.a. myrebekæmpelse, fjernelse af hvepsebo, forebyggelse og bekæmpelse af mus, muldvarper og edderkopper. Dem kan du se herunder

RING TIL OS PÅ 60 82 10 80

eller udfyld kontaktformular

PRISER

Myrer

Priser fra 795,-

Hvepse

Priser fra 695,-

Mus

Priser fra 1495,-

MULDVARPER

Priser fra 1495,-

EDDERKOPPER

Priser fra 1395,-

Rottebekæmpelse

Kun erhverv

Hvad kan vi hjælpe med?

Fortæl os hvad vi kan hjælpe med, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt!

Vi kører i Viborg og omegn

Vi er et lokalt forankret firma, placeret i hjertet af Viborg. Som dit lokale skadedyrsfirma, har vi specialiseret os i at tilbyde effektive løsninger inden for en lang række skadedyr.

Med fokus på hurtig respons, samt effektiv og miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, sikrer vi, at dit hjem eller din virksomhed forbliver fri for uønskede gæster.

Kontakt os i dag for et gratis tilbud!

Scroll to Top

ANMODNING PÅ TILBUD

Få et uforpligtende tilbud, udfuld formularen herunde

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.